Wednesday, September 2, 2015

Google Buat Cosmetic Surgery

  9 comments    
categories: ,



Tajuk nak gempak kan.. 

Tapi aku suka la Google punya logo yang baru ni

Baru la di abad 21 kan.. eheh

Cantik cantik.. I like it







Sila kan tatap logo yang lama ni

Tak lama lagi ia akan luput dari ingatan korang



Hehe

Ok bye!


9 comments:

  1. walau takde perubahan ketara, tapi tetap boleh perasan kalau sekali imbas. tak macam logo facebook yang tukar sebelum ni, tak perasan langsung pun.

    *saya ada buat bidaan dalam entri terbaru, sila la kalau nak join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. facebook ada tukar ea? hahah

      *ok menarik2

      Delete
  2. logo ni lebih cantik dari yang lepas kan.

    blog pulak buat surgery tukar jadi blogspot.my..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ahlaa baru perasan haha thanks!

      Delete
    2. saya pun baru perasan pasal .my tu semalam. panik sekejap. hahaha...

      Delete
  3. Suka logo yang baru sebab nampak lagi comel :D

    ReplyDelete
  4. Ok la...kemas. Tapi icon kat tab browser tu macam buruk je pada aku. Entah la...aku je kot x suka mende2 bulat ni

    Saje spam:
    Jenis2 orang yang aku tak suka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni wat logo petak2 plak.. mesti ampa suka.. hehe

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)