Saturday, November 28, 2015

Daehan Minguk Manse

  16 comments    
categories: , , , ,





Fun Facts:

  •  Aku tak pernah tengok drama korea seperti Winter Sonata, Boys Over Flowers, Full House dan sebagainya (sorry tak taw sangat, terpaksa google). Ramai je ajak tengok.. Aku macam.. Hmmm.. Meh. Tengok sket.. Yawnn.. Aku tak taw kenapa? Jangan tanya aku
  • Aku selalu tertidur masa tengok Running Man..Pastu aku macam, hmm kenapa gelak? Kelakar sangat ke? Biase je? Hmm yeah, slap me, punch me, call me crazy.. anything. Aku still lagi tak boleh bezakan Gary dengan HaHa.. HAHAHAHA
  • Tapi tengok budak 3 orang ni dalam The Return Of Superman, terus segar bugar bijik mata aku.. Can't take my eyes of them. Hah gitu sekali
  • Ini semua salah hausmet aku sebab perkenalkan aku dengan triplets ni! Haha.. padan muka dia, aku selalu gi bilik dia sebab nak menonton tv show ini.. sapa suruh simpan collection dalam hard disk? :D




Daehan 
  • Abang si triplet.. Si sulung, si handsome ;)
  • Paling tak banyak karenah.. aku rasa la.. well, aku pun tak tengok sume lagi.. hehe
  • Reliable, bertanggungjawab
  • Paling tinggi



 

Minguk

  • Si Tengah
  • Muka bulat, comel sangat! Memang suka buat muka comel pon.. haih geram!
  • Pandai.. hafal sume nama dinosour.. hehe
  • Kuat makan!
  • Tapi macam selalu kena buli gak dengan abang dan adik.. Haha



Manse
  • Si bongsu
  • Paling banyak akai.. Hahaha
  • Paling kuat nangis.. :D
  • Paling charming, selalu digemari oleh gadis-gadis.. hihi  


Oklah tu je

Bye!

 

16 comments:

  1. Saya pun suka Daehan Minguk Manse ni. Comel sangat-sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? tapi rumors mengatakan yg diorang tak lama dah dalam tv show ni.. well.. x lama lg.. diorang pun x baby lagi.. I will miss them all T-T

      Delete
  2. Ada lagi sorang comel mcm ni...pakai spek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daehan kot.. bebaru ni dia kena pakai speck

      Delete
  3. takpe.. ini semua duniawi.. kekeke.. zizie tgk sikit2 je return of superman.. sbb yg mula2 pun xhabiskan lg.. sbb zizie jenis yg suka ikut flow.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh.. rumet saya tu ada dr episode 1.. tp sy tgok start yg diorang masuk dlm show tu.. episode ke 50 kot

      Delete
  4. wak pon xpenah tenok drama korea ke ape ., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa.. ingatkan wak peminat KPOP.. :D

      Delete
  5. boleh tertidur tengok running man??
    my feveret tu..salu duk tggu ari selasa nak tgk episod baru kat kshowonline..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. running man tu best jugak.. tp saya x addicted la.. hehehe

      Delete
  6. ada jugak girl yg tertidur tgk running-man rupanya.
    budoxe bukan siap tertidur. mmg lena terus

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! i am not the only one.. haha.. rasa cite running man ni lama sangat kann durationnya

      Delete
  7. BV pun suka ngan triplet nie, macam2 je karenah plus comel2 je semua. geram :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel sgt kan..tension tgok.. hahahaha

      Delete
  8. gila demam running man,sampikan anak kecil pun tahu program tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengekek diorang gelak klu tgok running man kann

      Delete

sila komen jangan segan-segan :)