Friday, June 30, 2017

Hari Raya Aidilfitri 2017/1438 H

  No comments    
categories: , , , , ,



Assalamualaikum!

Tahun lepas aku tak pos entri pasal raya dan aku sangat menyesal.. So tahun ni aku nak pos cepat-cepat.. Tak nak tangguh lagi! Hehe






Melayan budak kecik ni.. sebok nak amek gambar dengan panda! Padanla muka aku.. dah aku yang ajar kan.. hahaha





Tahnu ni aku yang pilih warna tema.. Warna Rose Gold la kekononnya... Nasib baik terang sket dari warna dinding.. Kalau tak camouflage la pepagi raya






Family Paklong Maklong tinggal 2 je anaknye.. Haha! Lagi 4 tengah bekerja, on-call, berpantang dan balik ke rumah mertua. Sekian






Cantik warna gold.. I like! Maybe next year.. Hehehe







Purple pon I sukaaa







Niat di hati nak warna royal blue gak.. tapi rasa macam baru je kitorang pilih warna tema ni





Macam biasa family Paklang Maklamg memilih warna-warna sesuci hening pagi.. Hehehe.. tudung je colourful



Ok itu saja!

Dikesempatan ini aku nak memohon maaf kalau ade mengguris perasaan sesiapa.. Peace!

Bye



0 comments:

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)